(0)
0 Items £0.00

Can't post replies

9 posts / 0 new
Last post
Annelouise
Can't post replies

Sorry if this is the wrong place to ask, but I posted a panicky post on the newly diagnosed section and have had some lovely replies. Whenever I try to reply though, I'm getting an error message. Other posts are appearing, so it might just be me. Any advice?
Anne x

July 16 - Adenocarcinoma (Tumour 1b1, with one pelvic lymph node)

Sept 16 - 28 rads, 4 cisplatin chemos, 4 brachy

Nov 16 - finished treatment, with pre brachy scan NED

Feb 17 - post treatment PET showed suspicious hot spots on cervix

March 17 MRI - NED

July 17 check up - NED on exam, but MRI booked to be sure

August 17 MRI result - NED

June 19 MRI result - NED

 

Annelouise

...it lets me post here, but not on the other threads?

July 16 - Adenocarcinoma (Tumour 1b1, with one pelvic lymph node)

Sept 16 - 28 rads, 4 cisplatin chemos, 4 brachy

Nov 16 - finished treatment, with pre brachy scan NED

Feb 17 - post treatment PET showed suspicious hot spots on cervix

March 17 MRI - NED

July 17 check up - NED on exam, but MRI booked to be sure

August 17 MRI result - NED

June 19 MRI result - NED

 

Brucegirl57
Brucegirl57's picture

I have been having the same issues x

July 16. Diagnosed 2b

treatment is 5 cisplatin, 25 radiotherapy,3 Brachytherapy

treatment start 20 September 

First check up scan Dec 16

NED Jan 17

still all good 2nd check April 17

still clear august 2017

October 2017...one year in remission

Fran Berry

Hi both, 

I do apologise I have only just seen theses messages. I am so sorry to hear you have both been having trouble posting. I have passed this information on to our team who looks after the webiste. Could you let me know if you are still experiencing problems or if it has resolved itself?

Best wishes

Fran 

Annelouise

Thanks Fran. I see there is a test post, posted using my username, but I've just tried to post myself and it still reverts to the error message - it's on the newly diagnosed 'Help unraveling phone call..." thread stared by me. I'll leave it a bit and try again, in case they're still working on it.

Anne

July 16 - Adenocarcinoma (Tumour 1b1, with one pelvic lymph node)

Sept 16 - 28 rads, 4 cisplatin chemos, 4 brachy

Nov 16 - finished treatment, with pre brachy scan NED

Feb 17 - post treatment PET showed suspicious hot spots on cervix

March 17 MRI - NED

July 17 check up - NED on exam, but MRI booked to be sure

August 17 MRI result - NED

June 19 MRI result - NED

 

Fran Berry

Hi Annelouise, 

We have been trying to post on the thread on your behalf and it has been working. Can you let me know exactly what the error message says so I can let the team know. 

One thing that the forum seems to have problems with is emojis, if you have included them in the post could try posting without them to see if that works. 

I am so sorry about any inconvenience this is causing you.

Best wishes

Fran 

Annelouise

It works! I think there had been an emoji in my original attempt, so it could have been that. Thank you so much.

Anne

July 16 - Adenocarcinoma (Tumour 1b1, with one pelvic lymph node)

Sept 16 - 28 rads, 4 cisplatin chemos, 4 brachy

Nov 16 - finished treatment, with pre brachy scan NED

Feb 17 - post treatment PET showed suspicious hot spots on cervix

March 17 MRI - NED

July 17 check up - NED on exam, but MRI booked to be sure

August 17 MRI result - NED

June 19 MRI result - NED

 

Kellya88
Kellya88's picture

Hi I'm new to this website.

i just signed up and It won't let me post a new topic in the forum?

Fran Berry

Hi Kellya88,

Sorry to hear you are having problems posting. I have made some tweaks to your account which should resolve these issues. Please also be aware that using empji's can cause difficulties so please refrain from using them. 

If you have any further problems posting please do let me know, and I can look in to the issue further for you

Best wishes

Fran